Anne de Clercq makes history with first Dutch Netflix documentary

Regisseuse Anne de Clercq schrijft geschiedenis met Netflix. De Clercq regisseerde De rapper Snelle die als eerste Nederlander een documentaire krijgt op de streaming service. Na lang wachten is de eerste trailer van ‘Zonder jas naar buiten’ nu eindelijk te zien. De bijzondere opkomst van Snelle in de Nederlandse muziekindustrie heeft ertoe geleid dat er een Netflix-docu komt over de hitsensatie. Er wordt al een tijdje geteased dat Zonder jas naar buiten eraan komt, maar de beelden bleven uit. Daar is nu verandering in gekomen. De streamingdienst heeft zojuist de eerste officiële trailer naar buiten gebracht, waarin zijn bekende vrienden Maan, Acda & De Munnik en Suzan & Freek ook hun opwachting maken. Well done Anne! Naast Films, TV-series en commercials nu ook een schitterende documentaire op Netflix!